Головне

Конькову вдалося уникнути відставки

13.03.2014 18:19 935 0
Конькову вдалося уникнути відставки

Виконком Федерації футболу України прийняв рішення про аудит ФФУ та Прем`єр-ліги.

Про це рішення після закінчення Виконкому повідомив президент ФФУ Анатолій Коньков.

"ФФУ і Виконком прийняли рішення провести аудит тією компаіннією, яка призначена Конгресом, плюс будуть представники від УЄФА.

Також буде проведений аудит Прем'єр-ліги, за участю представників клубів і якщо треба буде - представників УЄФА. Вони розставлять точки над і", - цитує Конькова кореспондент "Чемпіона".

Також Коньков заявив, що питання позачергового Конгресу навіть не розгядалося на Виконкомі.

Очільник ФФУ також повідомив, що на засіданні не розглядалося звернення Федерація футболу Миколаївської області щодо виключення Росії з Міжнародної федерації футболу (ФІФА) та Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

"Це питання ми не роглядали, адже вважаємо його передчасним. Я хочу, щоб ви мене правильно зрозуміли. У нас в країні зараз дуже складна ситуація", - сказав він.

"Ми не знаємо, чим завершиться питання Криму. Я хочу вас попросити, щоб ви приділяли менше уваги цьому питанню. ФФУ підтримує і буде підтримувати позицію не втручатися в політику, але права своїх клубів ми будем відстоювати всіма доступними законними способами", - зазначив Коньков.

Також президент Федерації футболу України розповів про те, як пройшла зустріч у вівторок, 11 березня, з представниками ультрас України.

"11-го числа я зустрічався з ультрас, і ми вирішили, що скоро приймемо їх у колективні члени ФФУ і будемо разом вирішувати гострі питання", - повідомив він.

"Це представники фан-рухів усіх клубів української Прем'єр-ліги. Діяли ми виключно у правовому полі. Вони зареєструють свою організацію, і ми допоможемо їм узаконитися, щоб разом вирішувати певні проблеми", - резюмував Коньков.

Коментарі ()