Головне

Прем'єр-ліга. 23 тур. Дніпро - Динамо 2:0. Блохініада

30.03.2014 20:18 1302 0
Прем'єр-ліга. 23 тур. Дніпро - Динамо 2:0. Блохініада

Київське Динамо упевнено крокує до другого поспіль безславного сезону у своїй історії. Підопічні Олега Блохіна у матчі 23 туру програли дніпопетровському Дніпру з рахунком 0:2. Гри у київського Динамо при Блохіну ще не було. Так, були деякі яскраві випади, але вони втонули у сірій масі футболу як такого у виконанні столичного гранду.

Можна навіть сказати, що Хуанде Рамос тактично переграв свого опонента з Динамо. Видовищного футболу від Дніпра ми в цьому матчі також не побачили, але команда знала куди бігти, коли і як влучати у ворота. У киян повністю провалили гру Ідейє, Ярмоленко та Драгович.

Щось намагався створити Гусєв, який був активний в атаці і в одному з моментів ледве не помер на футбольному полі. Гусєв пішов на м`яч у штрафну, де йому в голову коліном влучив Бойко. В Олега западав язик, але своєчасно надав допопомогу Канкава та були поряд лікарі. У Гусєва в результаті струс мозку, три вибиті зуби та його чекає переліт в лікарню до Києва. Олег - однозначно боєць і ми бажаємо йому здоров`я, а саме Гусєва  Динамо ой як не вистачало в цій грі.

У першому таймі переважно моменти створювали господарі. Спочатку після удару Матеуса "круглий" влучив у штангу воріт Динамо. Вже у доданий арбітром пас після чудового пасу від Джуліано Матеус ударом головою в падінні відкриває рахунок.

У другому таймі усі очікували, що Динамо побіжить. Не заграли і не побігли. Десь хтось не допрацював, десь хтось помилявся, ось так грали колись ще чемпіони України.  Дніпро ж тим часом забив другий гол. Але цього разу начудив Драгович. У киян немає проблем з гравцями, які викидаютть "коники". Якщо немає в команді Хачеріді, то знайдеться Гармаш, якщо ж що, то підстрахує Драгович. На 58-ій хвилині Драгович дивлячись на центр поля скидає м`яч назад головою на Рибку і круглого перехопив Матеус, який спокійно перекинув воротаря Динамо і забивав вже у пусті ворота.

0:2 - це вже фатальний діагноз для такого київського Динамо. Навіть вихід на поле другого форварда Мбокані нічого не змінив. Не розумів як змусити грати команду і Блохін. Дніпро ж з хвилини 70-ї знизив темп гри і особливо не напружуючись відбивав атаки гостей, які зачасту складалися з банальних навісів, чи такиж же банальних стандартів у штрафну Дніпра. Міг "розмочити" рахунок цього матчу на останній доданій хвилині Гармаш, але з 10 метрів поцілив у Бойка, якому навіть не довелося стрибати за м`ячем.

У наступному турі в Динамо Блохіна буде гра з Металістом і після цієї зустрічі можна буде складти нинішній діагноз для цієї команди і з цим тренром, хоча для багатьох він вже очевидний...

Коментарі ()