Головне

Булатов: На мене ніхто не тисне і не раджу їм цього робити

05.03.2014 20:00 422 0

Якщо очільник тієї чи іншої федерації погано працює, то він має піти зі своєї посади.

Таку думку в коментарі "Чемпіону" озвучив новий міністр молоді та спорту Дмитро Булатов, коментуючи події навколо Федерації футболу України та її президента Анатолія Конькова.

"Якщо очільник будь-якої федерації погано працює чи є поганим менеджером, то він має піти у відставку. Це стосується не лише ФФУ, а й інших федерацій. Тепер щодо ситуації навколо ФФУ.

Після заяви пана Конькова, що збірна України відмовляться грати зі збірною США я вночі прибув на базу в Конча-Заспу. Я розмовляв із Заваровим, Ротанем, Поповим. Усі вони не могли дати чіткого пояснення, чому скасована гра з США.

У цій ситуації пана Конькова ми не змогли знайти до ранку. Добре, що під ранок мені вдалося з ни поговорити і він почув мої слова і збірна України відправилася на гру з США. По очах футболістів, я бачив, що команда хоче грати.

Щоб вирішити питання всередині ФФУ я готовий зустрітися з її керівниками і всіх почути. У цій ситуації на мене ніхто не тисне і не раджу їм цього робити, щоб не впасти в моїх очах", - розповів Булатов.

Нагадаємо, що на четвер, 6 березня, перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов хоче зібрати Виконком ФФУ, де збирається розглянути поновлення чемпіонату України, а також відповідальність за можливий зрив матчу з США Анатолія Конькова.

Коментарі ()