Головне

Офіційно: Прем'єр-ліга відновить змагання 15 березня

06.03.2014 15:00 316 0
Офіційно: Прем'єр-ліга відновить змагання 15 березня

Чемпіонат України з футболу серед команд Прем’єр-ліги відновиться 15 березня.

Як повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України, таке рішення було прийняте у Будинку футболу на нараді з питань всебічного розгляду ситуації у професіональному футболі.

Окрім того, на загальних зборах Прем’єр-ліги планується переглянути рішення Дирекції ПЛ щодо переносу матчів 19-го та 20-го турів на пізніший термін.

На спільному засіданні були присутні президент ФФУ Анатолій Коньков, міністр молоді та спорту Дмитро Булатов, перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов.

Також на захід завітали представники Комітету професіонального футболу ФФУ, Дирекції Прем’єр-ліги, керівники футбольних клубів УПЛ та представники Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України.

Учасники наради заслухали рекомендації представників МВС та СБУ. Представники клубів висловили одностайну думку, що проведення матчів необхідно розпочати якнайскоріше, залучивши при цьому соціальні резерви з ультрас футбольних клубів для охорони громадського порядку на стадіонах.

Нагадаємо, що 19-й і 20-й тури були перенесені через надзвичайну ситуацію у країні. При цьому київське "Динамо" та збірна України змушені були проводити свої міжнародні матчі за кордоном.

Коментарі ()