Українська правда

Норвежець Хаген готовий розповісти УЄФА як в Росії "купують" матчі

Сергей Шемшученко — 2 квітня 2014, 15:27

Колишній захисник пітерського Зеніта Ерік Хаген пояснив свою позицію з приводу скандалу щодо звинувачень на адресу російського клубу про підкуп судді перед одним з єврокубкових матчів.

"Я не шкодую, що розповів усе це. Ховатися за когось я не буду. Учора я говорив з представниками федерації футболу Норвегії, вони сказали, що я прийняв сміливе рішення. Усі близькі люди кажуть, що добре, що хтось нарешті озвучив це.

Чи говорив я з представниками УЄФА? Ні. Чи скажу я їм все про контакти, якщо вони мене викличуть? Так, я скажу те ж саме, тут нічого дивовижного немає.

Як швидко я розібрався з тим, що відбувається в Росії? Не пам'ятаю точно, з ким ми грали, але з перших хвилин одного матчу стало зрозуміло, виграємо ми цей матч або програємо. Пам'ятаю, я звернувся до нашої "лавки": "Що відбувається"?, а мені відповідають: "Треба звикнути до цього". Якої реакції я чекаю з Росії? Не знаю. Я поняття не маю, що вони робитимуть. Очевидно, вони навряд чи задоволені, що я це розповів, - цитує Хагена championat.com.