Українська правда

Дем'яненко: "Якщо Динамо реально претендує на золоті медалі чемпіонату, то Металіст вони повинні перемагати"

Сергей Шемшученко — 2 квітня 2014, 21:26

Матч Динамо-Металіст може дати відповіді на велику кількість питань.

Таку думку висловив відомий український фахівець Анатолій Дем'яненко, який прокоментував поразку Динамо у матчі з Дніпром, а також поділився думками щодо майбутньої зустрічі киян з Металістом.

"Незважаючи на рахунок , я б не сказав, що Дніпро сильно перевершував Динамо. Хоча, звичайно, слід визнати, що в окремих та ігрових компонентах господарі, хай і небагато, але все ж перегравали опонентів", - зазначив він.

"Що говорити, якщо за весь матч кияни лише одного разу потрапили в рамку воріт Дніпра, та й то - коли цей удар по суті нічого не вирішував. Проблеми у реалізації моментів мають місце, так що тренерському штабу потрібно подумати, як нівелювати цей недолік", - сказав Дем'яненко.

За словами екс-тренера киян, якщо Динамо реально претендує на золоті медалі чемпіонату, то Металіст вони повинні перегравати.

"Вже в наступному турі столична команда приймає Металіст, і мені здається, що ця зустріч може дати відповіді на велику кількість запитань", - міркує фахівець.

"Якщо Динамо реально претендує на золоті медалі чемпіонату, то харків'ян потрібно перемагати", - наводить слова Дем'яненка sport-express.ua.