Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Реал - Боруссія Д 3:0. Як фанера над Мадридом

02.04.2014 23:52 531 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Реал - Боруссія Д 3:0. Як фанера над Мадридом

У першому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів мадридський Реал не помітив дортмундську Боруссію, розгромивши німців з рахунком 3:0. У команди Карло Анчелотті виходило майже все. Єдине, що мало забили. Але заслуга в тому, що не пропустили, не лише Касільяса, але й Пепе з Рамосом та Карвахальом.

Саме ця трійця не дали розігратися Ройсу, Обамеянгу та Мхітаряну. Хоча в екс-гравця Шахтаря і так не клеїлася гра в цьому матчі. Врешті-решт після втрати ряду моментів, щоб забити такий важливий гол, Юрген Клопп замінив вірменина. Тим не менш у Боррусії були шанси на гол, але їх команда не використала.

Реал методично насідав на ворота Вайденфеллера. Швидкий гол Бейла, який він провів вже на третій хвилині також вплинув на  гостей. До того ж не забуваємо, що не міг грати в цьому матчі головний голеадор дортмундців Робер Левандовськи. В Реала усі найсильніші були в обоймі.

Окрім Бейла по голу на свій рахунок у другому таймі записали Іско та Кріштіану Роналду. Аби не чудова гра Вайнденфеллера,то і Бейл, і Роналду могли святкувати і дубль, чи хет-трик.

Тепер у матчі-відповідь Клоппу і Ко доветься творити диво, хоча в його реалізацію мало хто вірить. Ну не може нинішній Реал залишити поле без забитого м`яча та ще й у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. Те. що свій гол заб`є в Дортмунді Боруссія, також майже ніхто не сумнівається, але чи будуть це "сухі" три м`ячі - це вже велике питання.

Коментарі ()