Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. ПСЖ - Челсі 3:1. Чорний день Моуріньо

02.04.2014 23:50 463 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. ПСЖ - Челсі 3:1. Чорний день Моуріньо

Лондонський "Челсі" зазнав поразки в першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. На "Парк-де-Пренс" команда Жозе Моуріньо була "бита" місцевим ПСЖ. І, хоча, забити на виїзді підопічним Особливого вдалося, що може значно полегшити завдання на домашній матч-відповідь, переглянути деякі аспекти гри своєї команди португальцеві все ж доведеться.

Бо у сьогоднішній зустрічі гості програли парижанам за всіма показниками: володіння м'ячем (54%-46%), удари по воротах (10-6), кількість (459-335) і точність передач (83%-79%). Крім того, лондонський клуб пропустив дуже швидкий м'яч, що і вплинуло на подальший розвиток подій на футбольному полі.

Після такого старту "Челсі", здається, зібрав волю в кулак, вирівняв гру, почав затискати суперника на його половині, і реалізував заслужений пенальті. В кінцівці тайму лондонський клуб міг виходити вперед, однак Азару трохи не вистачило точності, і м'яч рикошетом від штанги вилетів у поле. Проте, другу половину команда з берегів Темзи відверто провалила.

Парижани почали піднімати темп гри, і в обороні синіх почали з'являтися проблеми. В одному з таких епізодів після подачі зі штрафного Давід Луїс і перевів м'яч у сітку власних воріт. Тут би лондоняцям знову зібратися, і йти нав'язувати супернику свій футбол, однак вдруге повторити цей хід команді Моуріньо не вдалося.

А ПСЖ продовжував атакувати. Відверто не вистачило везіння Кавані, який мав два хороші моменти, проте реалізувати їх не зміг. Та все ж, як говориться: хто шукає - той завжди знаходить. Господарі до самого завершення гри продовжували шукати ключі від воріт Чеха, і Пасторе за хвилину до завершення ігрового часу вдалося втретє за сьогодні засмутити голкіпера лондонців.

Незважаючи на цю звитягу, команді Лорана Блана слід не розслаблятися, а з усією відповідальністю підійти до матчу-відповіді на "Стемфорд Брідж". Бо Моуріньо - не той тренер, який так просто здається. А тому 8-го квітня чекаємо ще цікавішої гри.

Коментарі ()