Головне

Прем'єр-ліга. 25 тур. Карпати - Динамо 2:2. Нічия, яка засмутила Блохіна

12.04.2014 16:45 993 0
Прем'єр-ліга. 25 тур. Карпати - Динамо 2:2. Нічия, яка засмутила Блохіна

Київське "Динамо" не змогло скористатися поразкою "Шахтаря", і відновити свій статус сили, яка бореться за найвищі місця в чемпіонаті. У поєдинку проти "Карпат" команда Блохіна хоч і виходила двічі вперед, а втримати перемогу так і не спромоглася.  

Львів'яни з перших хвилин зустрічі намагалися робити все, щоб не дати більш технічним киянам розганяти фланги і включати швидкості. Активний пресинг, силова боротьба - ось головний козир "Карпат" в сьогоднішній зустрічі, який у підсумку і приніс бажаний результат для команди Олександра Севідова. На перемогу львів'яни відверто не награли, а ось нічия - непогана винагорода за старання.

І все ж, динамівцям вдалося першими відкрити рахунок, скориставшись однією з численних помилок львівської оборони. Велозу забив шикарний м'яч, який взяти у молодого Підківки шансів майже не було. А от гол, який пропустило "Динамо" вже на старті другого тайму - цілком і повною мірою заслуга Олександра Рибки. Голкіпер "Динамо" невдало відбив м'яч перед собою після штрафного, чим і скористався Федорчук.

Проте, рівним рахунок протримався не більше десяти хвилин - "Динамо" знову вийшло вперед. Мбокані після навісу з флангу класно головою підрізав м'яч, і Підківка знову не виручив. Однак, леви не опустили голови, і продовжили гнути свою лінію в атаці. В одному з таких епізодів Гладкий з флангу увірвався до штрафного і відправив м'яч в сітку поміж ніг Олександра Рибка.

Після цього "Динамо" з останніх сил пішло на штурм. Блохін випустив Ідейе і почав грати у два форварди. Проте, переломити хід матчу його команді не вдалося навіть за вісім компенсованих хвилин, які були додані через витівки уболівальників на старті другої половини. "Карпати" вистояли, і заслужено можуть записати одне очко собі в актив.
 

Коментарі ()