Головне

Прем'єр-ліга. 25 тур. Металіст - Таврія 1:0. Перша перемога без Маркевича

13.04.2014 19:11 689 0
Прем'єр-ліга. 25 тур. Металіст - Таврія 1:0. Перша перемога без Маркевича

Харківський Металіст отримав першу перемогу у весняній частині чемпіонату України, що ще дозволяє команді Ігоря Рахаєва мріяти про зону Ліги чемпіонів, хоча це лише теоретичні шанси. У матчі 25 туру Металіст обіграв Таврію, яка грає без зарплати і без будь-яких прогнозів щодо свого майбутнього.

Кримська команда в цій грі не награла навіть на нічию. Хоча вже на початку поєдинку саме команда із Сімферополя мала шанс відкривати рахунок, але молодий Приходной не влучив у порожній кут воріт Горяїнова з кількох метрів. Для гостей це був єдиний шас в цьому матчі. Жодного удару в площину воріт Металіста кримчани в цій грі так і не завдали...

Металіст мав повну перевагу в цій грі і заслужено переміг. Єдиний і переможний м`яч на 36-ій хвилині забив Марлос. Більше голів глядачі в цій зустрічі не побачили. Господарі "висіли" весь матч на воротах Таврії, але більше не забили. Вдало відіграв цей матч Кахріман, хоча у другому таймі команда з Харкова особливо не форсувала подій.  Втратили момент забити гол в цій грі Едмар, Гомес та Гоменюк.

При Мирону Маркевичу так Металіст не грав, і це була команда, яка грала в атакуючий і цікавий футбол. Рахаєв тренує як може, і це вже не Металіст Маркевича і за духом, і за грою. Якщо в іграх з Динамо та Шахтарем у харків`ян виходило грати в атаці ще накатом, то нині цей накат завершився.

Як буде далі грати Металіст поки не зрозуміло. Щодо Таврії, то вона в цьому матчі перш за все планувала не програти і гра в 11 чоловік в захисті, це зайвий раз довела. Хоча і Ніколаю Костову у Таврії нині не позаздриш, команда грає без грошей і йому доводиться вводити в гру молодь, яка виглядає непереконливо.

Коментарі ()