Українська правда

Лутков не подавав у відставку з посади головного тренера Титана

Сергей Шемшученко — 13 квітня 2014, 18:42

Головний тренер "Титана" Олег Лутков не подавав у відставку.

Про це заявив сам тренер, коментуючи інформацію, що з'явилася раніше.

"Я ще не подав у відставку і ніяких заяв про звільнення не писав. На понеділок у мене запланована зустріч з керівництвом, з яким ми вирішимо всі питання, які виникли останнім часом. Тому лише в понеділок можна буде чітко і конкретно говорити про мою роль в команді і майбутньому в цілому", - сказав він.

"Так, всередині колективу є проблеми, хоча афішувати їх я не маю наміру. Принаймні до зустрічі з нашими функціонерами... Я не знаю, хто так сильно хоче, щоб мене якомога швидше звільнили, що дає таку інформацію", - зазначив Лутков.

За його словами, майбутнє клубу "висить у повітрі".

"Тут питання не в моєму бажанні, оскільки у мене діючий контракт з клубом. Тому самостійно кидати раніше терміну договору колектив і гравців, яких я сюди запрошував, не хочу і не буду", - зазначив наставник.

"Як я вже говорив, зараз все в руках босів клубу: як вони вирішать, так і буде. З іншого боку, я не виключаю варіанту, що ми зможемо прийти до спільного знаменника і вирішимо болючі питання, і безпроблемно продовжимо нашу співпрацю", - цитує Луткова Динамо Киев от Шурика.