Головне

Прем'єр-ліга. 19 тур. Динамо - Шахтар 0:2. Курс на бронзу

16.04.2014 21:44 1331 0
Прем'єр-ліга. 19 тур. Динамо - Шахтар 0:2. Курс на бронзу

При Олегу Блохіну київське Динамо готове встановити черговий антирекорд клубу. Після поразки від Шахтаря у перенесеному матчі 19 туру Динамо може розраховувати, напевно, знову максимум на бронзу та на Лігу Європи. На більше нинішнє Динамо не здатне.

Так, можна мати претензії до судді Абдули, який зарахував другий гол Адріано забити з офсайду та не дав пенальті на останній хвилині першого тайму за поштовх рукою Шевчука на Мбокані, який виходив сам на сам з П`ятовим. Але окрім цих моментів команда Блохіна в першому таймі більше нічого не награла. Був удар на 41-ій хвилині від Макаренка, котрий відбив П`ятов.

Шахтар усю гру зробив ще в першому таймі. Команда Мірча Луческу була більш мобільна, пресингувала і більше контролювала м`яч. Перший момент виник біля воріт Динамо за участі Тайсона, але його удар у кут воріт відбив Рибка. На 11-й хвилині слалом Тайсона з центра поля до штрафної та пас п`ятою на Адріано і той пробиває у кут воріт Рибки - 0:1.

Вирівняти гру у Динамо не вийшло. Навіси та простріли динамівців були безпечними для воріт Шахтаря. На 34-ій хвилині помилка у своєму штафному від Віда, який вибиває м`яч в ноги Адріано, падає Сілва, котрий мав бути першому на перехопленні і Адріано робить рахунок 0:2.

Другий тайм Динамо розпочало вже активніше. Небезпечного удару головою завдавав Мбокані і круглий не влучив у ворота. Але гірники грали по результату і в атаці дозволяли господарям ті ж самі банальні навіси та стандарти, що цього вечора в біло-синіх не йшли. Динамо буле безсиле.

Намагався щось змінити Блохін через заміни. Вихід на поле Гусєва та Беланда гру не загострив. Вніс небезпеку в атаку Ідейє, але 15 хвилин для того, щоб забити хоча б один гол йому було замало. Шахтар наприкінці матчу міг зробити рахунок і зовсім розгромним, але Бернард не влучив з гострого кута.

Коментарі ()