Головне

Нива може провести сьогодні останній матч у Першій лізі

17.04.2014 12:08 227 0

Президент тернопільської Ниви Автанділ Мдінарадзе просить вболівальників купити квиток і прийти на матч з ФК Буковина.

Таким чином кожен тернополянин принесе свій вклад у порятунок клубу від фінансової кризи, повідомляє Інформаціний простір Тернопілля.

Президент Ниви" переконаний: якщо тернополяни будуть ходити на матчі, не зважаючи, проти кого грає команда, то "Нива" ніколи не зникне з футбольної карти України. Бо продані квитки — це вагомий вклад і мотивація для футбольного клубу.

"Якщо вболівальники не купуватимуть квитки, то майбутнього у тернопільського клубу немає, бо у сьогоднішній фінансовій ситуації ніхто не буде вкладати гроші у клуб. Тому основне, що я хочу сказати, звертаючись через ЗМІ, це попросити вболівальників встати і захистити свій клуб. Просто купіть квиток, навіть, якщо не знаєте, чи вийде вам піти на матч. Ви віддасте цих 20 гривень вашій улюбленій команді. І тим самими даруєте "Ниві" шанс", — просить пан Автанділ.

Саме сьогоднішній матч буде своєрідним тестом для вболівальників, переконаний президент Ниви.

"Цей домашній матч покаже, наскільки вболівальникам потрібен цей футбольний клуб і наскільки вони готові долучитись до його порятунку, до його підтримки. Ця гра буде або початком відродження клубу, або прощальним матчем", — каже президент ФК Нива.

Коментарі ()