Головне

Ребров: "Думаю, хлопці мене підтримають"

17.04.2014 23:49 554 0

Завдання Динамо у поточному сезоні залишаються ті ж самі.

Про це заявив виконуючий обов'язки головного тренера київського клубу Сергій Ребров, який  висловив сподівання, що команда зможе гідно завершити сезон.

"Я розмовляв з Ігорем Михайловичем, він мені довіряє. Поговорив з хлопцями. Вони все розуміють, думаю, вони мене підтримають. До кінця сезону командою буду керувати я. А далі як буде, поки не загадую", - повідомив Ребров.

"З Олегом Володимировичем  ми і вчора поговорили, і сьогодні він на базі був. Посиділи тренерами, попрощалися. З футболістами Блохін також попрощався після гри з Шахтарем у роздягальні", - сказав він.

На думку Реброва, Блохін досвідчений тренер і порядна людина.

"На жаль, доля тренера у всіх командах така. Це не футболіст. Тренер - людина підвладна. Кожен тренер повинен бути готовий до цього. Олег Володимирович досвідчений тренер, порядна людина. Він розумів , що таке могло статися", - зазначив Ребров і інтерв'ю Сегодня.

"Зараз завдання такі ж, як і завжди. Будемо намагатися вигравати в кожному матчі чемпіонату. Це важливо в психологічному плані і для вболівальників і для футболістів. Також спробуємо перемогти в Кубку України", - підсумував Сергій Ребров.

Коментарі ()