Головне

Прем'єр-ліга. 26 тур. Шахтар - Металург Д 2:1. Суддя Швецов, де совість?

19.04.2014 16:10 1760 0
Прем'єр-ліга. 26 тур. Шахтар - Металург Д 2:1. Суддя Швецов, де совість?

Шахтар здобув нелегку перемогу у матчі 26 туру Прем`єр-ліги, здолавши донецький Металург з рахунком 2:1. Гірники цілком могли цю гру закінчити і з втратою очок, але чомусь в постановку результату цього матчу несподівано втрутився суддя Швецов.

"Людина в чорному" не поставила два "чистих" пенальті у ворота Шахтаря. На початку першого тайму Швецов не помітив у штрафній Шахтаря фол Степаненка на Мораєшу, хоча перебував зовсім поруч. У середині другого тайму Болбат вивалився сам на сам з П`ятовим і був збитий воротарем Шахтаря. І знову арбітр Швецов нічого не помічає. Це вже системність і упередженість.

Цікаво, якою буде оцінка інспектора матчу для судді Швецова. У цій грі Шахтар мав перемагати і без допомоги судді чи ще когось згори. Моментів Шахтар створив на три гри, а забив двічі після стандартів. Тим не менш першими повели в рахунку номінальні гості. Після подачі стандарту та помилки захисників на початку дргуого тайму Прийма легко ростріляв ворота П`ятова - 0:1.

Шахтарю доволі швидко вдалося відігратися. Вже на 55-ій хвилині іде подача стандарту, і Кривцов вибіг із-за спин захисників і пробив у кут воріт - 1:1. Переможний гол в цій грі підопічні Мірча Луческу забили також незабаром. Знову таки Швецов ставить сумнівний штрафний за нібито фол на Срні і після подачі хорвата Адріано забиває ударом головою - 2:1.

У Металурга було кілька напівмоментів забити, але з ударами Болбата та Мораєша П`ятов справився. Шахтар в результаті протримався до фінального свистка і має бути вдячним диву у передень Великодня на прізвище Швецов.

Коментарі ()