Головне

Прем'єр-ліга. 26 тур. Металург З - Металіст 0:3. Погоня за бронзою

20.04.2014 20:02 773 0
Прем'єр-ліга. 26 тур. Металург З - Металіст 0:3. Погоня за бронзою

Харківський Металіст продовжує боротьбу за бронзові нагороди в чемпіонаті. Після прикрих втрат очок в матчах із Зорею, Динамо і Шахтарем, які фактично залишили команду Рахаєва за бортом боротьби за зону Ліги чемпіонів, харків'яни нарешті порадували свого уболівальника результативним футболом.

Однак, аж занадто радіти звитязі своїх футболістів Ігору Рахаєву не варто, адже суперником команди сьогодні був запорізький Металург, який в таблиці розташувався на передостанньому місці. При цьому, у запоріжців на старті гри був шикарний момент для того, щоб відкрити рахунок, однак удар Гавриша прийшовся в стійку.

Ну і після цього Металіст, клас гравців якого на пітори-дві голови вище суперника, почав за рахунок дрібного пасу та командної швидкості все ближе підходити до воріт Боровика. Як наслідок - перший гол Гоменюка на 4-й хвилині.

Після цього харків'яни трохи збавили оберти, але методично продовжували награвати свої комбінації біля штрафного майданчика суперника. М'яч ще двічі побував у сітці воріт запорізького клубу, хоча, "металісти" мали ще кілька можливостей зробити рахунок більш сумним для тренерського штабу Олега Тарана.

У підсумку, Харків здобув першу перемогу за останні п'ять матчів на виїзді, та продовжує конкурувати з Динамо за третю сходинку. Ну а Металург чекає на закінчення сезону, адже, враховуючи ситуацію, що склалася, пониження в класі навряд чи чекає на запоріжців. Тому можна вже зараз починати будувати плани на майбутнє.

Коментарі ()