Головне

Прем'єр-ліга. 26 тур. Динамо - Ворскла 2:1. Дедечко подарував Реброву перемогу

20.04.2014 14:20 1233 0
Прем'єр-ліга. 26 тур. Динамо - Ворскла 2:1. Дедечко подарував Реброву перемогу

Сергій Станіславович Ребров здобув свою першу перемогу на чолі головної команди київського Динамо. Сталося це у поєдинку з полтавською Ворсклою. У дуже непростому для "біло-синіх" поєдинку, адже вони програвали по ходу зустрічі майже цілу годину, а вирвати перемогу вдалося лише в останні десять хвилин.

Ворскла довела, що не просто так обіграла у минулому турі донецький Шахтар на власному полі. Полтавці під керівництвом Василя Сачка дуже грамотно оборонялися на НСК Олімпійський, використавши при цьому у першому таймі один з небагатьох моментів, скориставшись провалом центру захисту. Уже навіть не дивуєшся грі центральних оборонців Динамо, адже вони фактично у кожному матчі щось чудять.

Полтавці цілком могли розраховувати на перемогу, бо у динамівців нічого не виходило попереду, окрім одного удару Мбокані, який на себе прийняла поперечка. Все інше блокували захисники, або ж самі кияни пробивали неточно. У другому таймі Динамо взагалі "вилетіло" з гри на певний час, і активніше у той час діяли гості, переходячи у контратаки. Одна з таких могла завершитися взяттям воріт, але Ткачук не дотягнувся до м'яча, коли намагався замкнути дальню стійку.

А підвів Ворсклу Дедечко. Денис двічі протягом 15-ти хвилин зіграв грубо проти Макаренка та Мбокані, і Динамо отримало кількісну перевагу. Питань до головного рефері Костянтина Труханова немає, адже в обох епізодах Дедечко заслуговував на покарання. Щоправда, і після вилучення у киян певний час нічого не клеїлося. І навіть було відчуття, що гості втримають переможний рахунок.

Проте динамівці, показавши характер, забили двічі протягом трьох хвилин і довели справу до не досить логічної перемоги. Ребров, можна сказати, вгадав із замінами, випустивши Ленса й Ідейє, які вагомо додали сил атаці господарів. Вольова перемога, і Динамо продовжує бути фаворитом у боротьбі за бронзові медалі, хоча Металіст і випереджає наразі "біло-синіх" за втраченими очками.

Коментарі ()