Головне

Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Атлетико - Челсі. 0:0. Невирішене питання

22.04.2014 23:59 635 0
Ліга Чемпіонів. 1/2 фіналу. Атлетико - Челсі. 0:0. Невирішене питання

Сьогодні на полі стадіону Вісенте Кальдерон у півфіналі Ліги чемпіонів зійшлися переможці двох попередніх розіграшів іншого, менш престижного європейського турніру - Ліги Європи.

Атлетико всіма своїми діями у поточному сезоні наполегливо наближається до звання суперклубу. У чемпіонаті Іспанії підопічні Дієго Сімеоне відірвалися від найближчого конкурента Барселони - вже на чотири очки, а в Лізі чемпіонів за десять матчів пропустили всього п'ять м'ячів, причому жодного разу не програли. Не програли "матрацники" і у сьогоднішньому півфінальному протистоянні, однак і не забили, що може не кращим чином вилитися у матчі-відповіді, який відбудеться на Стемфорд Брідж.

Вже з перших хвилин матчу господарі поля прибрали ініціативу до своїх ніг, але до гострих і небезпечних моментів справа у першому таймі не доходила. Лондонців такий перебіг подій влаштовав, адже головним завданням було не пропустити. На жаль, вже в дебюті матчу гості через травму втратили голкіпера Петра Чеха, і тепер невідомо, чи зможе він допомогти своїй команді у матчі-відповіді.

Після заміни Чеха гостям треба було діяти в обороні ще суворіше, і з цим завданням вони успішно справлялися. Лідера атак Атлетико Дієго Косту постійно закривали по кілька захисників. При цьому Челсі намагався тікати в контратаки, і декілька своїх моментів також створив.

У другому таймі гра особливо не змінился. Так, Атлетико намагався діяти активніше, але оборона гостей продовжувала діяти надійно. Свій непоганий шанс забити мав Дієго, але помилкою Шварцера на виході бразилець скористатися не зміг, пробивши точно у руки австралійця.

Непогані моменти у другій 45-хвилинці мав і Рауль Гарсія, якого слід виділити, як найактивнішого футболіста "матрацників" у другому таймі. Додав креативу в атаці і Арда Туран, який вийшов на заміну у середині тайму, однак пробити "залізобетонний мур" лондонців іспанському клубу сьогодні не судилося. У підсумку зустріч так і завершилася безгольовою нічиєю, яка залишила всю інтригу на матч-відповідь, який відбудетья 30 квітня у Лондоні.

Коментарі ()