Головне

Прем'єр-ліга. 20 тур. Шахтар - Таврія 2:1. Нервовий вечір Луческу та Ахметова

23.04.2014 21:05 1399 0
Прем'єр-ліга. 20 тур. Шахтар - Таврія 2:1. Нервовий вечір Луческу та Ахметова

Донецький Шахтар отримав перемогу малою кров`ю над Таврією у матчі 20 туру Прем`єр-ліги з рахунком 2:1. Хоча, це стосується лише гравців чемпіона України. Нервових клітин Мірча Луческу та Ріната Ахметова в останні хвилини поєдинку було втрачено чимало. Протягом всього матчу "гірники" "висіли" на воротах гостей з Криму, але забили лише двічі. Вже на хвилині 25-й нульовий рахунок на табло стадіону Донбас-Арена змусив нервувати Луческу.

На 30-й хвилині румунський тренер розпочав готувати вихід на поде Даріо Срни, але обійшлося. Ракицький пробіг лівим флангом і віддав у штрафну пас на Бернарда, який випередив захисника Таврії і пробив повз Кахрімана - 1:0. Такий результат трохи заспокоїв Луческу, і Срна знову сів на лавку на запасних, а вже через шість хвилин Шахтар забив другий гол.

Знову таки вдалося записати результативну передачу на свій рахунок в Ракицького, коли після його пасу зробив рахунок 2:0 Едуардо, пробивши Кахрімана. Таврія, яка грає і без грошей, і без провідних гравців, що залишили клуб, і вже майже в Росії, грала як дозволяв Шахтар. Моментів біля воріт Каніболоцького в першому таймі не було і лише один удар в площину воріт Шахтаря.

На 61-ій хвилині Шахтар примудрився пропуситити гол від такої Таврії. Буссаіді доволі легко продерся у штрафну господарів після комбінації стінка, і так же легко переграв воротаря Шахтаря - 2:1.

І знову такий рахунок змушує нервувати Луческу, але чомусь не гравців Шахтаря, котрі почувають себе комфортно. На поле вийшли Коста, Тайсон та Срна, але особливо це гру гірників не загострило. Таврія добігала цю гру і більш у свої ворота не пропустила, а забити Шахтарю в команди з Криму вже моментів більше не було.

Коментарі ()