Головне

Прем'єр-ліга. 20 тур. Волинь - Металіст 1:4. Харків ще побореться за медалі?

24.04.2014 19:18 742 0

Металіст здобув легку перемогу у матчі 20 туру Прем`єр-ліги, здолавши у Луцьку Волинь з рахунком 4:1. Після чергової втрати очок київського Динамо, у команди з Харкова з`явився шанси поборотися за бронзу зі столтчною командою і навіть теортично з Дніпром за зону Лігу чемпіонів.

У Луцьку команда з Харкова не помітила особливого опору. Волинь з Кварцяним на тренерській лавці і без - це дві великі різниці. Так, господарі намагалися, билися і йшли в атаку, але все вирішила індивідуальна майстерність гравців Металіста. Бланко, Гомес, Едмар, Марлос та Хав`єр, виявилися на голову вище свої опонентів.

У першому таймі у ворота Волині влетів лише один м`яч. Після того як захисник погравили Гоменюка у власній штрафній він вгатив круглого у ворота Неділька. У другому таймі Металісту стало забивати простіше. На 56-ій хвилині суддя вилучив воротаря Неділька, який зіграв руками за межами штрафного майданчика, відбиваючи удар Бланко.

Свій другий гол Металіст і Гоменюк забили на 60-ій хвилині. Цього разу Гоменюк легко переграв Кичака, який замінив у воротах Неділька. Після 2:0 Волинь не зупинилася і намагалася контратакувати, але те ж саме робив і Металіст, і виходило в нього це краще та ще й до того, граючи в більшості. На 66 та 80 хвилині Вільягра та Гомес провели ще по одному голу у ворота Волині. Вже в доданий арбітром час один гол відквитав Бікфалві. 

Волинь в цій грі билася, як леви, ала цього виявилося замало, щоб протистояти Металісту та ще й в меншості, і найгловніше без Віталія Кварцяного.

Коментарі ()