Головне

Луческу хоче запропонувати дограти нинішній чемпіонат шістьма командами

03.04.2014 17:54 331 0
Луческу хоче запропонувати дограти нинішній чемпіонат шістьма командами

Наставник Шахтаря запропонував, щоб кращі шість команд дограли нинішній чемпіонат у Прем'єр-лізі у два кола, починаючи з нуля.

Про це заявив сам Мірча Луческу, якого цитує офіційний сайт клубу, на відкритому тренуванні команди.

"Рівень чемпіонату починав рости, зараз же він опускається. Пропадає така хороша команда як Чорноморець. Потім Металіст... Дві команди, які могли підняти чемпіонат України в цілому на більш високий рівень", - сказав він.

"А ситуація з кримськими командами? Невідомо, що з ними взагалі. Напевно, у наступному році ці два клуби будуть брати участь в українському чемпіонаті. Доти, поки Європа не визнає Крим частиною Росії, не думаю, що УЄФА дозволить кримським командам виступати в іншому чемпіонаті", - додав тренер.

За словами Луческу, важливо, щоб нинішній чемпіонат змогли довести до кінця на хорошій, професійній основі.

"У якийсь момент я хотів запропонувати, щоб розіграш чемпіонату взагалі припинився, і щоб шість перших команд грали з нуля за єврокубкові місця. Решта нехай грають між собою. Тоді був би цікавий чемпіонат, сильний, чемпіонат з повними стадіонами", - зауважив він.

На думку Містера, в Україні повинні в цілому посилити чемпіонат, щоб його імідж на міжнародній арені був набагато кращим.

"Якийсь ненормальний чемпіонат вийшов! Тому Федерація повинна зробити глибокий аналіз. Я говорю це як тренер, чия команда знаходиться на першому місці. Мене мала б влаштовувати така ситуація, але вона мене не влаштовує!" - розійшовся він.

Коментарі ()