Головне

Прем'єр-ліга. 24 тур. Динамо - Металіст 4:2. Здача амбіцій на Лігу Чемпіонів

06.04.2014 18:05 702 0
Прем'єр-ліга. 24 тур. Динамо - Металіст 4:2. Здача амбіцій на Лігу Чемпіонів

Харківський Металіст після зимової перерви зазнав вже третьої поразки від команд-суперників у боротьбі за зону Ліги Чемпіонів. Після Дніпра та Шахтаря з харківською командою розібралося київське Динамо. Матч вийшов нервовим, у першу чергу для Олега Блохіна. Його команда грала в "гойдалки" і лише за 10 хвилин до закінчення гри забезпечила собі результат.

Нинішній Металіст під керівництвом Ігоря Рахаєва наче й грає, і забиває, але пропускає удвічі більше. Так було у матчі з Шахтарем, коли Металіст вів два голи, а програв 2:4. Майже те ж саме було з Динамо, хоча тут харківська команда грала в "доганялки". Вже на 9-й хвилині гості пропустили після помилки досвідченого Горяїнова. Після навісу в штрафну від Ярмоленка Горяїнов не втримав круглого в руках і його в пусті ворота добив Гармаш. Хвилин з десять Металіст відходив від швидкого голу, але зумів відквитати один м`яч. Після суперудару від Едмара круглий залетів у 9-ку воріт Рибки.

Після пропущеного голу вже довелося включати швидкістть киянам. На 39-ій хвилині штурм воріт Металіста і удар Ярмоленка Горяїнов відбив, а ось повторний від Беланда, і м`яч від штанги залітає у ворота гостей - 2:1. Для Беланда - це був єдиний позитивний момент у грі француза.

Тим не менш перши тайм команди так і завершили з рахунком 2:1. У заключній 45-хвилинці Динамо розпочало грати другим номером. Металіст виявився готовим до цього виклику і навіть зрівняв рахунок. На 66-й хвилині Гомес на правому фланзі як стоячого обійшов Гармаша і прострілив у штрафну, де Гоменюк був першим на м`ячі і розстріляв ворота Рибки - 2:2.

Далі вже понесло Динамо, а Металіст здебільшого оборонявся. На 70-ій хвилині Швецов не дає пенальті, коли м`яч влучає в руку Азеведо. Ну, наче не помітив. Вже через вісім хвилин Швецов виправляється. Гармаш забіг у штрафну гостей і зачепився за ногу Ксьонза, яку той необачно виставив на ходу в півзахисника, ну а Денис впав майстерно. Швецов цього разу не сумнівався і навіть показав попередження для Юссуфа, котрий чимось був невдоволений... З 11 метрів Ярмоленко шансів Горяїнову не залишив - 3:1.

Забити гол у відповідь в Металіста не вийшло, а Динамо зробило рахунок 4:2. Після пасу Велозу від центрального кола на Мбокані, нападник добіг до штрафної і в оточенні трьох захисників пробив у верхній кут воріт Горяінова - 4:2. Для Металіста це була фініта ля комедія як для конкретного матчу так і для амбіцій на весь чемпіонат для гостей з Харкова.

Коментарі ()