Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Боруссія Д - Реал 2:0. Дубль Ройса та нереалізований хет-трик Мхітаряна

08.04.2014 23:54 520 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Боруссія Д - Реал 2:0. Дубль Ройса та нереалізований хет-трик Мхітаряна

Реал вийшов до півфіналу Ліги Чемпіонів у непростому протистоянні у чвертьфіналі турніру з дортмундською Боруссією. Після першого матчу в Мадриді та 3:0, здавалося, що у королівського клубу не буде проблем і в Дортмунді. Але вони виникли і були величезними. Вершкові були не схожі самі на себе, і так і було, оскільки не грав травмований Кріштіану Роналду, а це вже зовсім інший Реал.

Тим не менш вже на початку першого тайму Реал міг зняти усі питання по переможцю у двоматчевій дуелі. На 17-й хвилині у штрафній Боруссії м`яч влучає в руку Пішчеку і суддя вказує на 11 метрів. Пенальті взявся пробивати Ді Марія і його удар Вайнденфеллер відбиває, хоча гравець Реала і послизнувся у вирішальній стадії завдання удару. Боруссія у відповідь зробила випад і ледве не забила. Свій перший шанс забив втратив Мхітарян, який не влучив у ворота Касільяса з метрів 11-ти після пасу Ройса.

Але вже на 24-й хвилині команда Юргена Клоппа забила. Після помилки Пепе Ройс вийшов сам на сам з Касільясом і легко обіграв воротаря та забивав у пусті ворота - 1:0. Після пропущеного голу Реал взагалі перстав грати, а Боруссія побігла вперед. І знову результат на 37-й хвилині забезпечив Ройс. Після удару в штангу від Левандовськи Ройс зіграв на добивання і зробив рахунок 2:0.

У другому таймі ми знову побачили розгублений Реал з рідкими випадами від Бензема чи Іско, націлену на ворота Боруссію та "зачарованого" Мхітаряна. Голів же більше забито не було. Два 100% моменти знову втратив Мхітарян, який вже розпочав влучати в штангу, а в іншому моменті після його удару Реал рятує Касільяс. Але і окрім шансів Генріха були у німців моменти, щоб забити такий важливий третій гол.

В останні 15 хвилин матчу Реал легко відбивав атаки господарів і сам контратакував. У Боруссії впала швидкість і сил залишилося вже не так і багато. Не дотисла Боруссія Реал на початку другого тайму, хоча свої голи дортмундці пропустили ще в Мадриді. Реал же зумів вистояти і проходить до півфіналу турніру, ду були б гідні зіграти обидві команди.

Коментарі ()