Головне

Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Баварія - Манчестер Юнайтед. 3:1. Мюнхен з боєм виходить у півфінал

09.04.2014 23:52 533 0
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. Баварія - Манчестер Юнайтед. 3:1. Мюнхен з боєм виходить у півфінал

Баварія розпочала поєдинок дуже активно, одразу прибравши ініціативу до своїх ніг, адже все-таки нічия у першому матчі між цими командами - не те, на що розраховували підопічні Пепа Гвардіоли.

У свою чергу Манчестер Юнайтед, якому вдалося зберегти інтригу після зустрічі на Олд Траффорд, дотримувався перевіреної стратегії, розпочавши гру другим номером. Вже перша контратака гостей, яка відбулася на 8-й хвилині матчу, могла принести дивіденди: Руні після довгої діагоналі від партнера опинився на ударній позиції, але явно затягнув з ударом і пробив лише у захисника. Вже через кілька хвилин у воротах Нойєра відзначився Валенсія, однак зробив вже це після свистка арбітра, який зафіксував офсайд у еквадорця.

На жаль, після цього небезпечні моменти у виконанні "червоних дияволів" у першому таймі завершилися. Щодо невикористаних моментів Баварії, то їх було достатньо. Лише за перший тайм діючий чемпіон найпрестижнішого клубного турніру Європи завдав у бік воріт суперника 13 ударів, втім, жодного у площину. 

Четверта 45-хвилинка протистояння розпочалася з серії кутових від гостей, які тим самим показали намір після перерви грати агресивніше, адже забивати їм було життєво необхідно. Своєю наполегливістю і бажанням гості з Англії таки заробили на гол. Евра відгукнувся на передачу від Валеснії і фантастично здалеку пробив у дев'ятку воріт Нойєра, у якого не було шансів взяти цей удар.

Баварія після пропущеного голу не розгубилася, і вже через дві хвилини рахунок зрівняла. Рібері, який несильно був помітний у першому таймі, з лівого флангу виконав передачу у зону 11-го метрової позначки точно на голову Манджукича, який з семи метрів переправив "снаряд" у лівий від де Хеа кут воріт - 1:1. Після такої собі перестрілки команди почали демонструвати відкритий футбол, адже тягнути до додаткового часу, або до серії пенальті ніхто бажання не мав.

Фактично одразу після голу у виконанні Манджукича команди обмінялися небезпечними моментами. У господарів з метрів восьми небезпечно пробивав Рібері, але дивом не влучив, МЮ у свою чергу відповів пострілом від Руні, який з 12 метрів також дивом не влучив у ворота суперника після класної передачі Велбека.

На 69-й хвилині господарі зовсім зуміли перевернути все з ніг на голову і вийти вперед. Після прострілу у виконанні Роббена вдало підставив ногу Мюллер - 2:1. На 74-й хвилині Мойєс зняв опорника Флетчера і випустив атакувального Ернандеса, який вже через декілька хвилин міг забивати у дотик, однак не вийшло. Баварія відповіла на цю загрозу швидко і серйозно: Роббен у своєму стилі змістився з флангу ближче до центру штрафного суперника і пробив - після чого м'яч рикошетом від Відича втретє залетів у ворота гостей.

Манкуніанці за 10 хвилин до кінця зустрічі з останніх сил намагалися переломити хід зустрічі, однак після третього забитого гола Баварія стала грати від оборони і у підсумку зберегла для себе переможний рахунок.

Коментарі ()