Українська правда

Сачко: "З нового сезону у нас вже будуть грати Пісоцький та Логінов"

Сергей Шемшученко — 16 травня 2014, 16:25

ФК Ворскла наразі знаходиться на правильному шляху.

Про це заявив головний тренер полтавського клубу Василь Сачко.

"Нас чекає остання гра з Металістом. Ми до неї відповідально готуємося. Спасибі вам за критику і підтримку. Ми читаємо, робимо висновки, для нас важлива ваша робота", - заявив він.

"Були вдалі ігри, там, де нам щастило і навпаки, де зобов'язані були вигравати, але не вийшло. Все це тому, що ми не сидимо біля своїх воріт, закрившись в обороні. Намагаємося атакувати, забивати, не завжди виходить, але, думаю, ми на правильному шляху", - зазначив Сачко.

За його словами, Ворскла потребує посилення конкуренції, щоб було простіше грати у важливих матчах.

"Ми в пошуках футболістів. Хочу звернутися до жителів Полтавщини. Звертайтеся до нас, у Ворсклу, у нас є дитяча школа. Адже в першу чергу ми віддаємо перевагу місцевим вихованцям", - сказав фахівець.

"З нового сезону у нас вже будуть грати Пісоцький та Логінов. Пісоцький - лідер своєї команди, Металурга із Запоріжжя. Логінов був на зборах з нами , зарекомендував себе, в майбутньому буде хороший футболіст. Я б хотів посилити всі лінії, ми обговоримо це з керівниками. Деяких футболістів переглядаємо", - повідомив Сачко.

Сачко також повідомив, що закінчується контракт у Адіса Яховича.

"Ми ведемо переговори про пролонгацію . Дуже важливий фактор для нього - ситуація в країні. Йому тут подобається, комфортно, але поки ми в стадії переговорів", - запевнив тренер Ворскли.

"Трансферна політика буде залежати від того потрапимо ми в єврокубки чи ні. Невеликий шанс у нас є. Хотів би подякувати вам за роботу. І сказати, що в нашій країні обов'язково все буде добре, буде мир і порядок", - підсумував в інтерв'ю прес-службі полтавського клубу Сачко.