Головне

Півзахисника Волині Скобу дискваліфіковано на два матчі. Інші рішення КДК ФФУ

16.05.2014 17:18 825 0

У п’ятницю, 16 травня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу провів своє чергове засідання.

Як повідомляє прес-служба ФФУ, футболіста луцької Волині Ігора Скобу дискваліфіковано на два матчі після вилучення за небезпечний напад на суперника, який володів м’ячем, з ризиком нанесення травми у матчі 28-го туру чемпіонату з ужгородською Говерлою, що відбувся 4 травня 2014 року.

Три матчі дискваліфікації отримав футболіст команди донецького Металурга U-19 Олексій Клак за нецензурні висловлювання на адресу арбітра 30 квітня 2014 року під час матчу із київським "Динамо".

П’ять матчів пропустить гравець команди одеського Чорноморця U-19 Іллой-Айєт Владіс-Еммерсон, вилучений з поля за небезпечну атаку суперника із нанесенням травми (удар головою в обличчя) 7 травня 2014 року у матчі 12-го туру чемпіонату U-19 із запорізьким Металургом.

За нецензурні висловлювання на адресу арбітра у матчі 27-го туру чемпіонату Першої ліги із охтирським Нафтовиком тренера ФК Сум" Андрія Кононенка дискваліфіковано на один матч, а клуб оштрафовано на 2,5 тисячі гривень.

Два матчі дискваліфікації дісталось футболісту донецького Шахтар-3 В’ячеславу Акімову за удар суперника ногою у боротьбі за м’яч у матчі 31-го туру чемпіонату Другої ліги із херсонським Кристалом, який відбувся 1 травня 2014 року.

Коментарі ()