Головне

Прем'єр-ліга. 30 тур. Металіст - Ворскла 1:0. Перемога, якої замало для Ліги чемпіонів

18.05.2014 20:35 1489 0
Прем'єр-ліга. 30 тур. Металіст - Ворскла 1:0. Перемога, якої замало для Ліги чемпіонів

У матчі 30 туру Металіст - Ворскла особливої інтриги вже не було. Навіть найбільші оптимісти не вірили в те, що Дніпро втратить важливі очки у грі з донецьким Металургом в Дніпропетровську, а з ним і омріянну Лігу чемпіонів. А отже, останній тур несподіванок не приніс, як і звітний матч.

Вже на 2 хвилині поєдинку Дедечко з 11 метрів не зумів переграти Шуста. А харківська команда на цей промах з пенальті "гостей" відповіла майже миттєво. На шостій хвилині вдало підставляє ногу Хав`єр і рахунок вже 1:0 на користь Металіста. У перші 45 хвилин обидві команди створили чимало моментів біля обох воріт, але голів більше не було. У Металісті ж вже знали рахунок гри у Дніпропетровську і цей матч перетворювався на тренувальний.

У заключній 45-хвилинці Металіст віддав ініціативу Ворсклі і підопічні Василя Сачка зовсім не хотіли програвати у цій грі. Вони більше володіли м`ячем, більше билим по воротах і контролювали хід поєдинку. Хоча саме гольових моментів біля воріт Шуста було не так і багато. Ті ж, що були нейтралізовував Шуст, котрий грав безпомилково.

У результаті Металіст здобув мінімальну перемогу і в наступному сезоні знову повернеться в єврокубки після відбування 1-річної дискваліфікації, але не в Лігу чемпіонів, а в Лігу Європи.

Коментарі ()