Головне

Товариський матч. Україна - Нігер 2:1. Прогулянка вийшла нелегкою

22.05.2014 23:51 1058 0
Товариський матч. Україна - Нігер 2:1. Прогулянка вийшла нелегкою

Національна збірна України з футболу перемогою завершила сезон-2013/2014. У завершальному поєдинку перед відпусткою "синьо-жовті" на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського мінімально перемогли екзотичну команду Нігеру. Підсумковий рахунок зустрічі - 2:1, до того ж, українцям вдалося вирвати перемогу на останніх хвилинах.

Підопічні Михайла Фоменка розпочали матч активніше, аніж гості з Африки. Хоча ті особливо нічого проти і не мали. Нігерці, здається, взагалі у першому таймі жодного разу не влучили у ствір воріт Андрія П'ятова, та і переходили половину поля вони рідко. Українці також нечасто, та все ж перевіряли голкіпера гостей.

Відкритим рахунок став у середині тайму. Це Ордець виграв верхову боротьбу після подачі з кутового й у своєму ж дебютному матчі за національну команду відзначився голом. Через три хвилини українці подвоїли перевагу, однак арбітри зафіксували оффсайд у Ярмоленка. Згодом сам Андрій та Гармаш стріляли зовсім поруч зі стійкою воріт, а одного разу Даоуда продемонстрував реакцію, витягнувши з кута удар Коноплянки.

Другу половину вже нігерці почали активніше, відразу побігши в атаку. І це принесло свої плоди. Омару якимось чином відірвався від захисників під час подачі зі штрафного, після чого пробив П'ятова. Чесно кажучи, це був чи не єдиний удар у ствір воріт від гостей. Фоменко занервував, проте особливих змін не зробив, випустивши лише іншого дебютанта Болбата замість Коноплянки.

Збірна України ж продовжувала гнути свою лінію, однак до завершального точно удару не доходило. То Ярмоленко у захисників влучить, то воротар врятує після вистрілу Федецького. Але і П'ятову довелося вступити у гру, коли Макаренко помилився, а пробивав Мохамед. Вирвали ж перемогу "синьо-жовті" на 80-ій хвилині. Це Степаненко виграв верхову дуель, пробивши по центру, і Даоуда пропустив м'яч під собою.

Більше моментів не було, отже, в українців не вийшло легкої прогулянки з екзотичною командою. Але є перемога, і футболісти у доброму гуморі можуть іти у відпустку. Щоправда, це не стосується гравців молодіжної команди України, на яких ще чекає зустріч у кваліфікації на Євро-2015.

Коментарі ()