Головне

Гендиректор Зорі вважає терористів в Луганську нормальними людьми

13.06.2014 10:41 663 0

Генеральний директор Зорі Сергій Рафаілов провів зустріч з луганськими сепаратистами і називає їх нормальними людьми, які проте не дають його команді грати в Луганську.

Про це він сказав в інтерв`ю Українському футболу.

"Якщо я правильно розумію, Зоря не почне сезон на домашньому стадіоні. Я зустрічався з тими людьми (навіть не знаю, як їх назвати, ви ж потім своє напишете), яких зараз називають терористами.

Скажу, що вони нормальні люди, у яких є свої погляди на життя, які вони, власне, і відстоюють. Звичайно, погано, що діалог ведеться зі зброєю в руках, але маємо те, що маємо. Вважаю, що раніше це усе можна було не допустити. Отже, я зустрічався з ними - вони проти того, щоб в Луганську проходили матчі української Прем'єр-ліги. У розмові ми торкнулися усіх моментів роботи клубу. Проте, найголовніше, що стало ясно, - питання проведення ігор в Луганську. Нам рекомендували не проводити їх на Авангарді.

Ми вже підготували декілька варіантів, які зараз опрацьовуємо. Поки я вам сказати не можу, з яких міст і арен ми вибираємо, - розповів Рафаілов.

Коментарі ()