Українська правда

Буковина отримала атестат на право участі в Першій лізі, рішення по Ниві приймуть 4-го липня

Сергей Шемшученко — 25 червня 2014, 17:04

25-го червня у Будинку футболу відбулося чергове засідання Комітету з атестації футбольних клубів Федерації футболу України.

Як пише сайт ФФУ, основним питанням порядку денного було підведення підсумків атестації футбольних клубів Першої та Другої ліг ПФЛ України, а також аматорських футбольних клубів.

На початку засідання було заслухано інформацію стосовно стану справ у Буковині. Представники чернівецького клубу проінформували присутніх про фінансовий стан справ, а також надали інформацію про те, що клуб має всебічну підтримку з боку влади міста, і члени Комітету проголосували за видачу їм атестату.

Стосовно тернопільської Ниви, до якої є ряд претензій по фінансовому критерію та існують ризики щодо фінансування клубу у наступному сезоні, Комітетом було вирішено перенести розгляд питання з видачі атестату тернополянам на 4-е липня, коли відбудеться наступне засідання.

Якщо до 4-го липня "Нива" не продемонструє позитивні зрушення у приведенні фінансового критерію до норми і не зможе довести власну платоспроможність, Комітет залишить за собою право відкликати атестат.