Українська правда

Ребров: "Ми виконали всю роботу, яку запланували"

Сергей Шемшученко — 3 липня 2014, 18:26

Футболісти і тренерський штаб Динамо виконали всю роботу, яка була запланована на перший навчально-тренувальний збір.

Про це заявив головний тренер команди Сергій Ребров, який прокоментував гру з Нефтчі і підвів підсумки тренувального збору.

"Кожен суперник сильний. Я бачив десь заголовок, що Динамо "не без зусиль" обіграло якусь команду. А що, зараз можна без зусиль взагалі якусь команду обіграти?

Для будь-якої команди, яка виходить на поле проти Динамо, це можливість довести свій рівень, проявити себе в матчі з хорошим суперником", - зазначив він.

"Та й для нас те ж саме. Нефтчі готується до кваліфікації Ліги Європи. Вони починають 17-го числа, тому вони зараз вже награвали основний склад. У нас були інші цілі, і я думаю, що всі хлопці впоралися", - сказав Ребров в інтерв'ю прес-службі Динамо.

"Так, були помилки в обороні. Але ж ми і проводимо ігри для того, щоб виправляти ці помилки і щоб вони не повторилися в сезоні", - зауважив фахівець.

Ребров також підбив підсумки першого навчально-тренувального збору.

"Я радий, що тренувальний процес не зірвався, і майже всі хлопці пройшли збір без травм. На жаль, крім Дениса Гармаша, який випав на місяць. Але його, слава Богу, успішно прооперували. Сподіваюся, що він скоро видужає і допоможе нам", - повідомив він.

"Як ви бачили, погодні умови нам трошки завадили, але абсолютно не глобально. Ми виконали всю роботу, яку запланували", - підсумував Ребров.