Українська правда

Палкін розповів, які клуби виступили проти нового формату чемпіонату України

Сергей Шемшученко — 14 липня 2014, 11:36

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін назвав клуби, які були проти нового формату чемпіонату, який запропонував донецький клуб.

"Реакція клубів була різною. Наприклад, коли я запропонував нашу формулу чемпіонату менеджерам Дніпра, ті сказали, що повинні порадитися з головним тренером, після чого буде сформульована позиція клубу. Тренер сказав, що у нього в команді багато збірників, на них випаде занадто велике навантаження, тому Дніпро проти нашого варіанту. А запорізький Металург, навпаки, нас беззастережно підтримав: чим більше матчів, тим цікавіше.

Окрім самого Шахтаря і Металурга із Запоріжжя за формулу висловилися Чорноморець, Металіст, донецький Металург, Зоря, "Іллічівець" й Олімпік. Ми не зустріли розуміння, окрім Дніпра, у Динамо, Ворскли Волині і Говерли. Карпати заявили про готовність запропонувати свій варіант, який мені поки невідомий, - цитує Палкіна Спорт-Экспресс в Украине.

Нагадаємо, після турніру у 26 турів, команди Прем'єр-ліги будуть розбиті на три групи: з 1-го по 4-е місце (поведуть боротьбу за чемпіонство і путівки в Лігу чемпіонів), з 5-го по 8-ме і з 9-го по 14-те (за збереження місця в Прем'єр-лізі).