Українська правда

Шахтар повертає гроші за абонементи або пропонує змінити їх на квитки

Сергей Шемшученко — 15 липня 2014, 14:20

Донецький Шахтар поверне гроші своїм вболівальникам, які придбали абонементи на Донбас Арену або замінить їх квитками на матчі Шахтаря.

Про це повідомляє офіційний сайт "гірників".

"Багато хто з вас придбав абонементи на сезон - 2014/15 на Донбас Арену. На жаль, зараз Шахтар не може проводити матчі на своєму домашньому стадіоні.

Вам пропонується кілька варіантів компенсації ваших витрат за ті поєдинки, які повинні були відбутися в Донецьку, але пройдуть поза ним:

- Ви можете отримати безкоштовні квитки на домашні матчі ФК Шахтар в касах стадіону того міста, де проходитиме матч.

Для цього достатньо пред'явити свій абонемент сезону - 2014/15 і стати власником квитка рівнозначної категорії на майбутній поєдинок.

Зробити це можна буде також і в касах Донбас Арени;

- Є можливість в будь-який день отримати компенсацію за ті матчі, які будуть проведені не на Донбас Арені.

Для цього власнику абонемента необхідно звернутися до кас нашого стадіону. З собою потрібно мати посвідчення особи і сам абонемент.

Один уболівальник зможе отримати компенсацію за 4 абонементи (крім фан-клубів та абонементів, які купувалися за колективними заявками, для них обмежень при поверненні не буде);

- Ви можете отримати повне повернення вартості абонемента сезону - 2014/15. Для цього необхідно мати з собою посвідчення особи і сам абонемент", - йдеться на офіційному сайті клубу.

Раніше повідомлялося, що Шахтар прийняв рішення проводити домашні матчі Ліги чемпіонів у Львові.