Головне

Волинь відмовляється грати у Маріуполі

17.07.2014 16:47 734 0

16 липня ФК Волинь, дбаючи про безпеку гравців та вболівальників команди, зважаючи на складну, а часто і небезпечну ситуацію, що склалася у східних регіонах України та проведенням АТО у Луганській та Донецькій областях, звернувся із відповідними листами до керівництва Іллічівця та Прем`єр-ліги.

Зважаючи на реальну загрозу життю та здоров`ю делегації клубу, Волинь повідомила про неможливість проведення матчу 1 туру чемпіонату України 2014-2015 рр. Іллічівець - Волинь у Маріуполі.

Було запропоновано провести гру на нейтральному полі або безкоштовно для маріупольської команди на стадіоні Авангард у Луцьку.

Але 17 липня ФК Волинь отримав листа від ФК Іллічівець про те, що матч 1-го туру Іллічівець - Волинь відбудеться 26 липня о 17.00 в Маріуполі.

Реакції з Прем`єр-ліги на звернення клубу не було, повідомляє прес-служба луцького клубу.У

У клубі вже звернулися до президентів ФФУ Анатолія Конькова та УПЛ Віталія Данилова із вимогою провести матч в іншому місці.

Позиція клубу: Волинь готова зіграти або на нейтральному полі, або ж безкоштовно надати для матчу свій стадіон Авангард у Луцьку.

Якщо ж рішення про проведення матчу на стадіоні у Маріуполі буде підтверджене, Волинь завчасно інформує, що не прибуде на цей матч.

Коментарі ()