Українська правда

Вернидуб: Якщо сказати по грі, то результатом я задоволений, але...

Сергей Шемшученко — 18 липня 2014, 09:01

У Зорі ретельно готувалися до старту у Лізі Європи, бо знали, що суперник буде непростий.

Про це після перемоги над албанським Лачі розповів головний тренер луганців Юрій Вернидуб, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Ми ретельно готувалися до цієї гри. Знали, що суперник непростий. Перед цим дивилися матч у Словенії, коли Рудар грав з Лачі. Повторну гру, на жаль, подивитися не змогли, так як не було можливості, але вже мали уявлення про опонента", - сказав він.

"Якщо команда у своєму чемпіонаті займає третє місце, то це про щось говорить. Знали, що Лачі грає вдома, гра буде самовідданою й аж ніяк не легкою", - додав тренер.

За словами Вернидуба, якщо сказати по грі, то результатом він задоволений, але є певні нюанси.

"Почали добре, забили м'яч, а от потім чомусь зупинилися. Подумали, напевно, що вже все добре. В останні 15 хвилин першого тайму просто віддали ініціативу. Біля наших воріт стали виникати небезпечні моменти", - зауважив він.

"У роздягальні у перерві хлопці дістали прочухана. Я сказав, що якщо ми так будемо грати, то незрозуміло, як закінчиться цей матч, і який буде результат. Добре, що достукався до хлопців. Вийшли, забили другий гол", - підсумував наставник.