Українська правда

Стеценко каже, що Ротаню пропонували вигідну угоду, але "була пропозиція від іншого клубу"

Сергей Шемшученко — 18 липня 2014, 10:17

Руслану Ротаню був запропонований новий контракт, терміном на три роки на значно кращих умовах, ніж попередній.

Принаймні, про це стверджує генеральний директор Дніпра Андрій Стеценко.

"Він прийняв ці умови, причому його переговори проходили безпосередньо з власником клубу Ігорем Коломойським. По завершенні переговорів був складений новий контракт. Проте, потім протягом півтора місяя контракт не підписував", - сказав він.

"Так, справді, однією з аргументацій непідписання була заборгованість клубу перед футболістами по преміальних за попередній сезон. Однак, на мій погляд, неправильно пов'язувати це питання з підписанням нового контракту", - додав Стеценко.

Директор дніпропетровців думає, що треба говорити про те, що у Руслана була пропозиція від іншого клубу, інформує fcdnipro.com.

"Ротань позначав свої умови, і ці умови були прийняті власником клубу, але потім тепер уже екс-капітан команди змінив свою точку зору й у підсумку залишив розташування клубу", - повідомив він.

За словами Стеценка, більше ніхто, крім Ротаня та Стрінича, бажання покинути команду не висловлював.

"Це стосується і Коноплянки, і Матеуса. Так, я визнаю, що у деяких футболістів зараз є невдоволення тим, що ряди команди залишив Руслан Ротань. Але думаю, що знаменитий мікроклімат у команді нікуди не зникне", - підсумував він.