Українська правда

Ідейє: "Я все життя чекав моменту, щоб опинитися в цьому клубі і грати в Англії"

Сергей Шемшученко — 19 липня 2014, 17:46

Кожен футболіст мріє грати в Англії.

Про це заявив екс-форвард київського Динамо Браун Ідейє, який дав своє перше інтерв'ю після переходу в англійський Вест Бромвіч.

"Я все життя чекав моменту, щоб опинитися в цьому клубі і грати в Англії. Думаю, що це хороша можливість проявити себе і зробити все можливе для команди", - зазначив він.

"Кожен футболіст мріє грати в Англії. Я буду намагатися бути сконцентрованим і демонструвати кращі результати в кожній грі. Вірю, що разом з командою ми багато чого зможемо досягти", - наводить слова форварда dynamomania.com.

За словами Ідейє, найважливіше - це перемагати в кожному матчі.

"Приємно стати найдорожчим придбанням Вест Бромвіча, але я повинен забути про це і сфокусуватися на своїй грі. Найважливіше для мене - перемагати в кожному матчі. Іноді це буде складно, але ми просто повинні вигравати", - сказав він.

"Будь-якому нападнику подобається забивати в кожному матчі. Тому я ставлю собі таке завдання, і завжди наполегливо працюю, щоб цього досягти", - підсумував Ідейє.

Нагадаємо, 25-річний гравець пройшов медобстеження і підписав з "дроздами" контракт на три роки з опцією продовження ще на сезон.