Головне

Луческу каже, що гравців Шахтаря вкрали мафіозі

21.07.2014 10:13 908 0

Втеча легіонерів донецького Шахтаря відбулася через вплив на футболістів їхніх агентів.

Про це у коментарі Сегодня сказав наставник "гірників" Мірча Луческу.

"Треба пояснити, що сталося. Це не бажання гравців, це "робота" агентів. За декілька годин до початку матчу з Ліоном з'явився Кіа (британський агент іранського походження Кіа Джурабчіан. - прим). А після гри, о другій години ночі, він забрав наших гравців", - сказав він.

"Дуже талановитих - Тейшейру, Дугласа, Фреда. Інші не так важливі. Він хотів зробити те ж саме з Адріано, Ілсіньо, Марлосом, Тайсоном. Але вони відмовилися", - додав наставник.

За словами Луческу, мета агента - зробити футболістів вільними агентами, щоб заробити грошей.

"Це не правильно. Це - алібі. Він хоче використати ситуацію у країні й отримати гравців безкоштовно. Але у них є контракти. У Феррейри інший агент. Але він теж хоче скористатися ситуацією", - зауважив тренер.

Окрім того, Містер повідомив, що пояснив гравцям, що команда тренуватиметься та гратиме у Харкові, а у Донецьк повернеться, коли там все налагодиться.

"Ситуація неприємна, тому що все сталося в останню мить. Після матчу з Ліоном гравці дають інтерв'ю: "Все добре, ми повертаємося, працюватимемо". А потім у готелі вже відбувається інша історія. Це агент, це мафіозі", - підсумував Луческу.

Нагадаємо, що шість гравців донецького Шахтаря залишилися у Франції після товариського матчу з Ліоном.

Коментарі ()