Головне

Блохін вимагає у Динамо грошову компенсацію за дострокове розірвання контракту

21.07.2014 19:32 744 0

Колишній головний тренер Динамо Олег Блохін звернувся до палати вирішення спорів Федерації футболу України з вимогою до київського клубу виплатити компенсацію за дострокове розірвання контракту.

Як повідомляє Спорт-Експрес в Україні, Блохін вимагає виплатити йому суму з шістьма нулями. Він стверджує, що причини, за якими було прийнято рішення про його звільнення, неправомочні.

Блохін і його представник вважають, що приводом для відставки не може бути вписане в контракт зобов'язання докладати всі зусилля для завоювання динамівцями золотих медалей і Кубка України, виходу в груповий етап Ліги чемпіонів з наступним подоланням групового етапу і продовженням боротьби в Лізі Європи.

Нагадаємо, Блохін був звільнений з київського Динамо після поразки від Шахтаря в чемпіонаті України в квітні цього року.

У сезоні 2013/2014 Динамо вперше в історії зайняло місце нижче другого в чемпіонаті України.

Раніше президент київського Динамо Ігор Суркіс заявив, що про грошову компенсацію Блохіну не може бути мови. Футбольний агент Дмитро Селюк тоді зазначив, що проблем з компенсацією у Блохіна не виникне.

Нагадаємо, схожа ситуація склалася у Динамо з Юрієм Сьоміним, якому керівництво київського клубу спочатку відмовлялося виплачувати компенсацію за розірвання контракту.

Коментарі ()