Головне

Ротань розповів, як Коломойський не платить команді два роки преміальні

22.07.2014 10:52 1118 0

Півзахисник Дніпра Руслан Ротань не підписав контракт з російським Рубіном, але і не збирається повертатися у дніпропетровський клуб.

Про це він розповів в інтерв`ю Вести.

"Дніпру я вдячний за все, що він мені дав. Це, справді, рідна команда. Я був радий знаходитися в колективі, хочу сказати велике спасибі всім, з ким працював, хто за нас уболівав. Моє серце буде з Дніпром. Але обставини склалися так, що наші шляхи з ним зараз розходяться, - розповів Ротань.

Окрім того Руслан розповів, що у Дніпрі вже кілька років не виплачують преміальні за виступ в Лізі Європи та за останній чемпіонат України.

"Єдина умова, яку я озвучив при підписанні нового контракту з Дніпром, - виплата преміальних усій команді. Нам заборговували за два сезони непоганого виступу в Лізі Європи, плюс - за увесь останній чемпіонат України, де ми вирішили глобальне завдання виходу в ЛЧ. Ми чекали. І могли ще почекати, але хотіли конкретики.

А нам обіцяли - завтра, післязавтра, в понеділок, в середу і так далі до безкінечності. Обстановка поступово ставала напруженою . Мені, як капітанові, треба було тримати відповідь перед колективом. Але в інтересах Дніпра я ніколи не говорив в пресі про внутрішні справи клубу. Ця інформація просочилася в пресу до цього, - сказав Ротань.

Коментарі ()