Головне

Прем'єр-ліга. 1 тур. Динамо - Ворскла 1:0. Ребров стартує з перемоги

27.07.2014 21:17 809 0
Прем'єр-ліга. 1 тур. Динамо - Ворскла 1:0. Ребров стартує з перемоги

Ворскла для Динамо стала дуже серйозною перепоною останніми роками, і все ж на своєму полі кияни її долали. Причому у столиці господарі лише двічі втрачали очки, пропускаючи у середньому менше ніж один м’яч за дві гри. У матчі за Суперкубок України Динамо справило неоднозначне враження, однак Ребров вирішив особливо не змінювати склад команди. Несподіванкою стало лише те, що в запасі залишився Андрій Ярмоленко.

На вістрі атаки у киян грав Артем Кравець, він і був єдиним чистим форвардом в заявці клубу на цей матч, адже через травму гру пропускав Дьємерсі Мбокані. На жаль, Кравець не зумів показати себе кращим чином, змарнувавши у пісдумку декілька хороших моментів. Серед цих нагод варто виділити епізод на 50-й хвилині матчу: Беланда з-за меж карного пробив у захисника, м'яч після рикошету потрапив до Кравця, але Артем фактично 1 на 1 не зумів переграти Непогодова.

Єдиний гол, який виявився у підсумку переможним забив Роман Безус. Калітвінцев з кутового виконав передачу дальню стійку, де помилився на виході Непогодов, саме цією помилкою скористався Безус, який переграв на другому поверсі Дедечка і головою увігнав м'яч у дев'ятку воріт Ворскли. Динамо після забитого голу повністю заволоділо ініціативою. Ворскла ж на протязі всього матчу намагалася грати другим номером, але в контратаках у підопічних Сачка явно простежувались проблеми.

Команді явно не вистачало цупкого Яховича, який покинув клуб цього літа. Реальну нагоду зрівняти рахунок мали Ковпак і Бараннік, однак першому не вистачило влучності, а удар другого парирував Шовковський. Зазначимо, що ці моменти були створені за декілька хвилин до завершення матчу.

У підсумку Динамо довело справу до перемоги. Хоча рахунок матчу був лише 1:0, то назвати цю перемогу непереконливою якось язик не повертається. Так, Ворскла продемонструвала характер, однак цього для позитивного результату виявилося замало.

Коментарі ()