Головне

Прем'єр-ліга. 1 тур. Зоря - Металіст 1:2. Рахаєв бере перші очки

27.07.2014 23:16 851 0
Прем'єр-ліга. 1 тур. Зоря - Металіст 1:2. Рахаєв бере перші очки

Харківський Металіст підтримав тенденцію переможного старту в новому чемпіонаті, яку запровадив Дніпро, а підтримали Шахтар і Динамо. В матчі проти Зорі команда Ігора Рахаєва цікавіше виглядала у атаці, і як наслідок, перемогла 2:1.

Перший тайм команди відіграли дуже блідо, на низьких швидкостях і з мінімумом цікавих моментів біля воріт. Єдиний епізод, який заслуговує уваги, це момент, коли Металіст повів у рахунку.

Азеведо скористався провалом оборони, з флангу до штрафного увійшов, але не пробив голкіпера. На щастя для харків'ян на добиванні опинився Кулаков, який і забив свій дебютний гол у футболці харківського колективу.

Початок другого тайму, який видався більш багатим на події, Зоря розпочала дуже активно, і швидко могла зрівняти рахунок. Проте, в штрафному з близької відстані двоє гравців Зорі не змогли пробити, а подальше падіння Чайковського суддя розцінив як симуляцію.

І відразу після цього спрацювало вічне: "не забиваєш ти - забивають тобі". Класна флангова атака харківського клубу завершилась ударом Вільягри в дальню дев'ятку, і Шевченко не зміг тут виручити свою команду.

Здавалося, після цього Зоря, якій вже нічого втрачати, побіжить активно вперед, але команда Вернидуба цього ніяк не робила. Відіграти один м'яч зусиллями Любеновича луганчанам все ж вдалося, але повторити результат 2:2, який був зафіксований у минулому сезоні, не вдалося.

Коментарі ()