Головне

Ліга Чемпіонів. Дніпро - Копенгаген 0:0. Безгольова засуха у Києві

30.07.2014 22:10 1040 0
Ліга Чемпіонів. Дніпро - Копенгаген 0:0. Безгольова засуха у Києві

Дебют у Лізі Чемпіонів вийшов для дніпропетровського Дніпра не таким радісним та успішним, як того хотілося б. По-перше, УЄФА перенесла матч з Копенгагеном з рідного для команди міста у Київ. По-друге, підсумковий результат - 0:0 - залишає бажати кращого. І по-третє, отримає клуб санкції від УЄФА за поведінку фанатів. А це може бути як грошовий штраф, так і проведення поєдинку без глядачів.

Підопічні Маркевича розпочали зустріч досить швидко, проте данці з натиском впоралися, відвівши гру подалі від своїх воріт. Оборона Копенгагена взагалі відверто грала на нульову нічию - щільно, жорстко, не даючи розвернутися нападникам. Водночас, попереду гості за весь матч нічого особливого не створили. Бойко відверто нудьгував. Отже, Столе Сольбаккен не жартував, коли казав, що команда гратиме на нічию.

Виграти другий поверх у данців, як відомо, дуже важко, і це Дніпру на НСК Олімпійський так і не вдалося. Враховуючи щільність у захисті, чи не єдиним шансом для "синьо-біло-блакитних" залишалися дальні удари. Проте, в основному, вони були неточними. За 90 хвилин тільки Коноплянці вдалося влучити у ствір воріт Андерсена. Й у першому, й у другому таймі ці дуелі виграв воротар, то відбивши удар, до перевівши кінчиками пальців м'яч на кутовий.

Коноплянка, до речі, "познайомився" із суддівством у Лізі Чемпіонів. Англієць Андре Маррінер у більшості випадків не реагував на падіння Євгена, навіть тоді, коли проти нього і справді порушували правила. Після кількох таких непорозумінь гравець Дніпра вирішив, що краще триматиметься на ногах до останнього, аніж апелюватиме до судді.

Найреальніший момент був у дніпропетровців наприкінці першого тайму. Федецький скинув навісну передачу точно на ногу Селезньову, однак у того удар не вийшов, але м'яч прилетів до Коноплянки, який з кількох метрів з розвороту пробив повз стійку. Здавалося, що на початку другої половини дніпряни продовжать у такому ж темпі. Але перерва у зустрічі через дії фанатів затягнулася, і ми побачили відверто нудні 45 хвилин. Майже без моментів і без воріт.

А у компенсований час Дніпро ще міг і пропустити. Корнеліус виграв верхову боротьбу під час подачі з флангу, та Бойко стояв саме там, куди і летів м'яч. Отож, 0:0 - нічия, яка на руку... Жодній з команд така нічия не є на руку. Копенгагену доведеться вдома забивати на гол більше, якщо одного разу вони таки пропустять. Дніпру ж можна пограти у Данії другим номером і спробувати використати одну з контратак, котрі обов'язково у них будуть.

Коментарі ()