Головне

Маркевич: "Копенгаген - команда навчена і дисциплінована, так що гра буде непроста"

29.07.2014 20:51 424 0

У матчі проти Копенгагена Дніпро збирається показати хорошу гру, щоб і кияни, і всі вболівальники команди залишилися задоволеними.

Про це заявив наставник дніпропетровського клубу Мирон Маркевич, який поділився очікуваннями від завтрашньої зустрічі з Копенгагеном у рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів.

"У нашого суперника хороший нападник Корнеліус. І хороший лівий фланг у них. Команда часто грає в Лізі чемпіонів, в тому числі і в груповому турнірі. Вони більш досвідчені, ніж ми", - зазначив він.

"Нам, як кажуть, доведеться тільки стартувати в цьому змаганні. Але ми збираємося показати хорошу гру, щоб і кияни, і всі наші вболівальники залишилися задоволеними нашими діями", - запевнив Маркевич.

На його думку, Копенгаген - команда навчена і дисциплінована.

"Команда вже зіграла дві гри в чемпіонаті - на виїзді і вдома. Спочатку в гостях завершила матч внічию, а вдома зіграла досить потужно і обіграла одного зі своїх конкурентів, причому по грі", - сказав фахівець.

"Ми більше відстежували якраз домашню гру. Команда навчена, дисциплінована, так що гра буде непроста", - наводить слова Маркевича прес-служба Дніпра.

Коментарі ()