Головне

Ліга Європи. 3 кв. раунд. Зоря - Мольде 1:1. Нічия не на користь Вернидуба

31.07.2014 22:50 1152 0
Ліга Європи. 3 кв. раунд. Зоря - Мольде 1:1. Нічия не на користь Вернидуба

Луганська Зоря не змогла здобути третю перемогу поспіль на європейській арені. Цього разу підопічні Вернидуба зустрічалися з норвезьким клубом Мольде, який виявився достатньо міцним горішком.

У першій половині зустрічі команди показували досить бляклий футбол. Колективи діяли на низьких швидкостях і не створювали багато гостроти біля воріт. Втім, навіть за такого малюнку гри краще у першому таймі проявили себе футболісти українського клубу. Саме Зоря створила єдиний небезпечний момент, який відбувся аж на 30-й хвилині поєдинку. Хомченовський виконав стандарт на який відгукнувся Караваєв, але його удар головою у кут воріт парирував у стрибку Нюланн.

Вже через чотири хвилини нагоду забити мав і сам Хомченовський, але Дмитру в тому епізоді явно забракло влучності. Мольде відповідав на протязі тайму постійними закиданнями у карний в напрямку Діуфа та Чіми, які діяли на вістрі атаки, однак незручностей голкіперу Зорі Сантіні вони не створювали. Кршеван вдало грав на виході і випереджав суперників у власному штрафному.

Після перерви остаточною перевагою на полі заволоділи футболісти Зорі. Луганчани гостро атакували і створили декілька гострих моментів біля воріт скандинавського клубу. Свого підопічні Вернидуба домоглися на 63-й хвилині, коли після гострої контратаки Каменюка після скидки Хомченовського підібрав м'яч на правому фланзі, змістився ближче в центр до карного і зарядив шкіряного у дальню дев'ятку воріт Нюланна. Я думаю цей гол Микита запам'ятає надовго.

Після голу Зоря дуже глибоко сіла в оборону і за це поплатилася м'ячем у відповідь: Дальній удар Сінгха Сантіні потягнув, але на добиванні вдало зіграв Свеннсен, який і відправив м'яч у порожні ворота. А до перемоги залишалося якихось дві хвилини. У підсумку матч так і завершився з рахунком 1:1, тепер питання виходу в плей-офф ЛЄ переноситься у місто Мольде, де команди проведуть свій другий матч.

Коментарі ()