Українська правда

Чорноморець зустрівся з пораненими вояками сил АТО. ФОТО

Сергей Шемшученко — 3 серпня 2014, 17:52

У неділю, 3 серпня, одеський Чорноморець у повному складі відвідав 411-й центральний військовий клінічний госпіталь Міністерства оборони України.

У приміщенні госпіталю "моряки" зустрілися з видужуючими солдатами і офіцерами, що проходили службу в зоні АТО, відвідали палати з важкопораненими вояками.

Одеська команда вручила мужнім захисникам Батьківщини плазмовий телевізор, кондиціонери, ноутбуки, сувенірну продукцію з символікою Чорноморця, повідомляє прес-служба одеського клубу.

Фото chernomorets.odessa.ua

Заступник начальника госпіталю Сергій Поліщук підкреслив, що така підтримка допоможе їм швидше відновитися як фізично, так і морально.

Генеральний директор Чорноморця Сергій Керницький подякував солдатам за проявлену в боях мужність і героїзм, побажав хлопцям скорішого одужання.

Головний тренер Чорноморця Роман Григорчук сказав, що сьогоднішня зустріч просто зобов'яже футболістів зіграти найближчий матч з винятковою віддачею і самовідданістю.

Капітан команди Дмитро Безотосний зізнався, що пишається можливістю особисто поспілкуватися з тими, хто не шкодуючи свого життя встав на захист нашої Батьківщини, її територіальної цілісності та суверенітету.