Головне

Прем'єр-ліга. 2 тур. Волинь - Дніпро 0:1. Нелогічна поразка лучан

02.08.2014 22:29 442 0
Прем'єр-ліга. 2 тур. Волинь - Дніпро 0:1. Нелогічна поразка лучан

Гра забувається, результат залишається. Так коротко можна охарактеризувати сьогоднішню зустріч Волині та Дніпра у Луцьку. Підопічні Віталія Кварцяного програли нелогічно, перевершивши суперника майже у всіх компонентах. Однак пропущений м'яч на 85-й хвилині засвідчив на табло перевагу гостей, і дніпропетровці, як і Шахтар з Динамо, набрали шість очок у двох матчах на старті чемпіонату.

Дніпряни розпочали матч набагато активніше за лучан. Зозуля навіть небезпечно пробив повз дальню стійку. Але на цьому атакуючий порив дніпрян вичерпався. Волинь вирівняла гру, перевела її подалі від власних воріт, а згодом і взагалі перехопила ініціативу. І під кінець першого тайму "хрестоносці" мали кілька нагод. Проте Бабенко у ствір не влучив, а небезпечний удар Бікфалві опустився на сітку воріт Бойка над поперечину.

Коноплянки видно не було. Як і Калінича, якого ще у першому таймі замінив Селезньов. Капітана Дніпра прикривали відразу по двоє, а то і троє візаві, тому Євген міг виконувати тільки дальні паси на хід нападникам. Але все це перехоплювалося. Красномовною є статистика першого тайму: удари - 5-1 на користь Волині, у ствір 2-0.

На другу половину матчу лучани вийшли, немов програвали два чи три голи. Вони притиснули гостей і повинні були забивати. Однак Кобахідзе з кількох метрів незрозумілим чином пробив над воротами, а потім виконав сейв Бойко, який витягнув удар головою Козьбана. Дніпряни такого "нахабства" від "біло-червоних" не чекали, тому були дещо спантеличеними.

Прийшли до тями дніпропетровці після виходу Шахова та Бартуловича. Волинь, швидше за все, втомилася, тому почали виникати вільні зони позаду. Одним таким і скористалися підопічні Маркевича. Селезньов з флангу вибіг на побачення з Кичаком. Воротар цю дуель виграв, але відбив м'яч точно на ногу Шахову. Через три хвилини вже Коноплянка вибіг один на один з голкіпером. Тут Кичака врятував Сімінін, котрий вибив м'яч з лінії воріт

Дорікнути гравцям Волині немає у чому. Вони показали пристойний рівень гри та до фінального свистка боролися за результат. І якби вистачило сил на всі 90 хвилин, то лучани цілком могли розраховувати, мінімум, на нічию. А так, маємо мінімальну перемогу Дніпра на досвіді та класі, який скористався чи не єдиною помилкою суперників.

Коментарі ()