Головне

Суперкубок УЄФА. Реал - Севілья 2:0. Роналду здобуває перший суперкубок

12.08.2014 23:55 748 0
Суперкубок УЄФА. Реал - Севілья 2:0. Роналду здобуває перший суперкубок

Мадридський Реал досить упевнено здобув перемогу у матчі за Суперкубок УЄФА. Приніс її "вершковим" Кріштіану Роналду, який, очевидно, добре відпочив і підготувався після несподіваного вильоту збірної Португалії з Чемпіонату світу 2014 року. Ну, і не можемо не зазначити, що це перший суперкубок для найкращого (поки що, а, може, і ні) гравця світу.

Видно було, що Севілья ще не готова до такого матчу. Не мається на увазі безпосередньо сам сезон, що стартує в Іспанії ще не скоро. Говоримо про ті швидкості, які у середині серпня запропонував "червоно-білим" Реал. Захист севільців раз по раз втрачав "своїх" футболістів, і "галактікос" отримували шанси на удари.

Перший такий момент стався на 18-й хвилині, коли Бейл не зміг переграти Бету після навісу Роналду. Окрім того, ще кілька намагань валлійця заблокували захисники. Побачивши таке, Кріштіану сам почав більше опинятися на вістрі. Спочатку він не зумів переграти воротаря, хоча до воріт було метше десяти метрів. Але потім забив. Виправилися обидвоє, так би мовити. Бейл спокійно пройшов лівим флангом і навісив, а Роналду там само без опіки забив.

А зняло всі питання у зустрічі швидке взяття воріт на початку другого тайму. Цього разу Роналду скористався пасом Бензема, пробивши на силу. Бету був безсилим, хоча і мав відбивати цей удар. Надалі мадриці мали ще кілька нагод, проте вони йшли вперед уже не з такою завзятістю, як до цього. Тому арбітри зафіксували впевнену перемогу підопічних Карло Анчелотті.

У Севільї пригадується тільки удар Каррісу наприкінці першого тайму, який потягнув Касільяс. До речі, у цьому моменті неточну передачу віддав зірковий новачок Реала Хамес Родрігес. Окрім того, запам'ятався фінальний штурм у виконанні команди Уная Емері. Було кілька кутових, кілька дальніх ударів, кілька невдалих виходів Касільяса, але всі вони виявилися марними.

Коментарі ()