Головне

Прем'єр-ліга. 4 тур. Металург З - Дніпро 0:1. Маркевич виграв дербі

15.08.2014 23:22 755 0
Прем'єр-ліга. 4 тур. Металург З - Дніпро 0:1. Маркевич виграв дербі

Дніпро у дербі з Металургом здобув дуже важливу мінімальну перемогу. У в'язкій силовій грі команді Маркевича завдяки м'ячу Федецького вдалося взяти три очки, і не відпустити Шахтар в гонці лідерів чемпіонату.

Загалом, Металург на хорошому рівні провів весь поєдинок, грав дуже щільно, тому моментів біля воріт Боровика виникало не так і багато. Однак, при хорошій грі позаду, атакувальна ланка господарів виглядала не дуже переконливо.

Найактивнішим у складі запоріжців сьогодні був Льопа, однак без продуктивної підтримки партнерів чимось здивувати Дениса Бойка у Металурга так і не вийшло. У Дніпра в першому таймі гострих епізодів теж не було. Єдину можливість відкрити рахунок втратив Ротань, який вискочив на побачення з голкіпером, але переграти його не зміг.

У другій половині господарі продовжили тримати під надійною опікою свій штрафний, проте на 60-й хвилині у дніпрян все ж вийшло відкрити рахунок. Після удару Федецького з гострого кута м'яч зрикошетив від Лисицького й опинився у воротах. Після цього Металург, як то кажуть, "поплив", але Дніпру так і не вдалося збільшити свою перевагу.

Команда Маркевича грамотно вбивала час в очікуванні фінального свистка, а Металург до останніх хвилин зустрічі не наважувався спробувати перевернути гру з ніг на голову. Уже в доданий арбітром час господарі пішли вперед, і Штурко ледь не став джокером Олега Тарана. Однак, після його удару головою м'яч полетів вище воріт.

У підсумку, четверта поспіль перемога Дніпра здобута на класі. Металургу не вистачило психологічної стійкості в протистоянні з досвідченим суперником, однак по самій грі команда Тарана намагалася ні в чому не поступатися одному з претендентів на "золото". З таким футболом у запоріжців є усі шанси по завершенні чемпіонату зачепитися за місце в десятці.

Коментарі ()