Головне

Прем'єр-ліга. 4 тур. Металіст - Говерла 1:0. Харків підкорив Ужгород

16.08.2014 23:36 830 0
Прем'єр-ліга. 4 тур. Металіст - Говерла 1:0. Харків підкорив Ужгород

Металіст здобув нелегку перемогу у матчі 4 туру Прем`єр-ліги з Говерлою. Команда В`ячеслава Грозного лише одного разу дозволила команді Харкова святкувати успіх в цій грі. Нічим особливим ця гра для багатьох не запам`ятається. Металіст увесь матч вів гру і мав не один шанс збільшити рахунок. Ужгородська команда шансів на гол майже не мала. Так, були напівмоменти, але не більше.

Говерла з перших хвилин гри сподівалася на гру другим номером і віддала гру Металісту. У харків`ян у першому таймі моментів практично не було. Були атаки, удари повз ворота, але особливо клопоту Ковалю вони не завдали. Другий тайм господарі провели куди більш активно. При такій грі гол не довго дав себе чекати. а 70-ій хвилині після пасу Вільягра Гоменюк пробив у кут воріт і зробив рахунок 1:0.

Чимось відповісти на гол Металіста Говерла не зуміла. Пішов з поля незадоволеним Шацьких, який моментів у цій грі так і не мав. Наприкінці матч мав момент, щоб зрівняти рахунок Панфілов, але його удар заблокував захисник. Металіст міг збільшити рахунок, але фарту Хав`єру та тому ж Гоменюку в цій грі не вистачало.

Металіст в результаті цю гру дограв з переможним рахунком і не дав команді з Ужгорода забити хоча б гол. У команди з Харкова у цій грі були помітні перш зе все проблеми з настроєм на гру. Більшість гравців розуміє, що після арешту акцій команди, усі вони можуть стати заручниками гри у безкоштовний футбол. Хоча і Говерла не та команда, яка могла б створити особливі проблеми тим більше в домашньому матчі для Металіста.

Коментарі ()